Po pierwsze nie ziomuś, po drugie sprawdź sobie w profilu ile tu jestem a ile ty tu jesteś. Nie znasz facet historii. Ten bytomski napinacz przez wiele lat wchodził do tematów o Serie A i Juventusu, w każdej wolnej chwili grzał atmosferę. Nawet nie dostawał ostrzeżeń.Matrixxx pisze: ↑23 maja 2025, 23:09Ale Ci sie ziomuś ulało. Zawsze mnie zastanawia co takie osobniki mają w głowie jak tworzą takie rzygowiny. Jak najdalej od takich frustratów.wloski pisze: ↑23 maja 2025, 22:31Jeszcze paręnaście minut i spieczone dupsko clonusia będzie piekło jeszcze bardziej.
Gratulacje dla Napoli dla takich cwaniaków jak wspomniany koleś, który przez niemal 10 lat siedział w jamie, a jak Interowi się udało coś w końcu zdobyć to pierwszy pojawiał się w temacie Juventusu. Zaraz się okaże że biedny klub z południa ma tyle samo Scudetto od czasów hegemonii Juventus co "cudowny" klub z Mediolanu.
WP/matt_
Nie jestem żadnym frustratem, gdybym nim był, co porażkę Interu wchodziłbym do ichszego tematu i grzał grilla. Nie na tym mi zależy, po prostu cieszy mnie porażka Interu, żeby takie osoby jak on nie miały argumentów do podjudzania. Nie piję do kibiców Interu, zdarzają się solidne dobre jednostki.
Przestałem być uczestnikiem tego forum, a głównie to ja rwałem temat Juventusu żeby codziennie był w topce, aby wymieniać regularnie zdanie o klubie.
Więc zluzuj gacie, polecam.