Serie A 2024/2025

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 873
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Serie A 2024/2025

Post autor: yedraz » 24 maja 2025, 21:55

sci pisze:
23 maja 2025, 22:08
Gratulacje dla Yedraza
No i kto by pomyślał, a jednak tego nie wypuścili. Widziałem na żywo (w tv żeby nie było) gol McTominaya i nawet bym się nie spodziewał, że przyjdzie chłopak nie pasujący(?) do Man Utd i pozamiata w lidze włoskiej. :jupi:
Delpiero14 pisze:
23 maja 2025, 22:22
Gratki gratki, ale tak po prawdzie to to Napoli jest cienkie jak nie wiem. Wiele razy okrutnie męczyło bułę w tym sezonie a te ich cyniczne jednobramkowe zwycięstwa były często bardzo rozpaczliwe i dalekie od tych którymi chociażby Allegri wygrywał tytułu z Juventusem. Poziom we Włoszech notorycznie spada na łeb na szyję i to z sezonu na sezon.
Ale to się i tak wyrównało, bo dwa lata temu wymietli konkurencję z zapasem szczęścia właśnie na ten sezon. :lol2:
coco pisze:
23 maja 2025, 22:35
15 spotkań więcej zrobiło robotę.
Swoją drogą faktycznie słaby był ten Inter kadrowo, bo żeby się sprężyć na Barcelonę w LM musieli totalnie odpuścić Serie A! Przy ich skromnych możliwościach z czegoś musieli zrezygnować, ale mam nadzieję że w finale dawny chłopak z Napoli zrobi im remontadę i w najważniejszych rozgrywkach Inter też zdobędzie zaszczytne drugie miejsce. :mrgreen:

Wróć do „Włochy”