AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 kwie 2006, 10:48

gilardino11 pisze:My wieszamy psy na Adrei a spójrzmy jaki mecz zagrał Kaka albo seedorf

:> nie rozumiem o co Ci chodzi ? nikt nie wiesza psów za free :P przeciesz w ostatnim miesiacu Andrea odstaje forma od Rickiego i Clarence jak nic ? nie mam racji ? Przeciesz Pirlo gra w naszym ustawianiu na takiej pozycji że jego nie dyspozycja odbija sie na całym zespole. Seedorf ? jak dla mnie to on jest tym czego w tym sezonie nie ma np. Inter czyli równa wage po między obrona a atakiem. Kibice Interu w popszednim sezonie nażekali na obrone a gdy teraz ona nie zawodzi atak przestał działac Zauważ że u nas nie ma takiego problemu. Ba pod wzgledem gry w ataku tylko sie poprawili. To że Milan strzelił najwiecej bramek w Europie w lidze jest w duzej mierze zasługa Seedorfa. A zauważ że pod wzgledem straconych też jesteśmy "wysoko" W momecie gry 4-3-1-2 piłkarze z boku pomocy sa na wage złota - piłkarze spałniajacy swoje zadania :]

Dzis Messina :] Nie ma co patrzeć na Juve czy Lazio. Lazio jest w stanie nawet wygrac z Juve choc bez Fabio Liveraniago bedzie to trudne jednak nie to jest najwazniejsze - tylko nasza wygrana w Messinie gdzie jeszcze nigdy nie stracilismy pkt. Ancelotti i jego rotacja może Nas zaskoczyć [może i to dobrze ze stosuje taka rotacja ?] Jedna z TV podała dziś skład Milanu ze Jaapem na lewej :shock: Ale wątpie w to , tym bardzie że powołany Jankulovski. Wedłóg nich zagramy choinka :] Kaka i Rui na rozgrywaniu Gila na szpicy :]

Wczoraj widziałem wywiad z Mancinim. Powiedział bardzo ciekawe słowa o koncówce rozgrywek Calcio. Mam nadzieje że nie kierował ich do Lazio. Zreszta Lazio też ma o co walczyć. Mimo ze UEFA maja na wyciagniecie reki. Ale jak napisałem najważniejsza teraz Messina. Nie Juve nie Barca a Messina.

Forza Milan :!:
Forza Calcio :!:

Wróć do „Włochy”