AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 kwie 2006, 17:22

:shock: :lol: :shock: :evil: ... :smoke:

Nie wiem czy się cieszyć czy co ? Oby chłopaki szybko sie pozbierali. Mecz typu - gramy w kości :] - początek sprawił ze woda się w mnie gotowała :lol: Wolny Dida wypluwa i max woda - mogli gożej zączać ? Mysle se no ładnie - co jeszcze się zdarzy ? Kaka ... Nesta .... :( ale potem pokazali Nasi "jaja" :!:

Dzis napisałem w temacie mercato że Jankulovski jak dla mnie jest najwiekszym rozczarowaniem - nic nie gra. I musze odszczekać :!: Grazie Nietoperek :lol: Grazie zamknełeś mi morde w najlepszym momecie. Ładnie sie złozyłeś :) I dałeś sygnał !!! Gila stawia kropke nad "i" ale bramka pustak :] Rino snajper znów mu na prawa noge naszła :] Violi strzela - teraz Messinie.

"Madrych tam mają kibiców" zreszta piłkarzy też Wont do serie B buraki :lol: Czerowne kartki powinny byc razy dwa :lol:

Nie Pandev a Rocchi :] Grazie Lazio :!: Grazie Lazio !!! Grazie Zlatan za te 100% sekunde przed końcem. Paparesta .... :wink:

Gratulacje dla Interu raz dwa i po meczu :] Viola na plus i robi milowy krok do Champions League. Nie spodziwałem sie że Roma straci pkt. z Sampdoria....

Przygrywam dziś mase kasy :( gra mi jeden zakład jeszcze :] Ale mogłem dac to sieno za te 3 pkt. straty.

Forza Milan

Wróć do „Włochy”