Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 kwie 2006, 10:55

Zauważyłem że Hiszpańska prasa nadal jest przekonana że Ancelotti poprowadzi Real w przyszłym sezonie :roll: I to już nie ploty ze Real chce ale Real działa .... Hmmm to dziwna sprawa. Tym bardzie że Hiszpanie sugeruja że Milan mimo przedłużenie z Nim kontraktu "odda go i podziekuje Realowi" :wink: Ba nawet bez sumy odstepnego - lub kary za rozwiązanie, zapisanej w umowie. A przeciesz Włosi pisali ponoć że Milan mi. dla tego przedłużył kontrak by sie zabiezpieczyć. A także dla tego że jest w nim nowa klauzula. Aneks który pozwala Milanowi "nie stracić" :wink:

Choć i tak ten seriel Carletto = Real w tym momencie jest dziwny. Bo na zdrowy rozum przedłużyli z nim umowe bo na pewno zostanie. Dla tego by nie zrobić sobie kłopotu - Marco Van Basten nie zostawi teraz reprezentacji Holandi - wiadomo MŚ - na to trzeba czekać. A inny kandydaci to chyba wymysły. :wink: wiec ten nowy kontrakt Pacynki układa to w całośc :)

Ja mam też nadzieje że Real ma co do Pacynki "czyste plany" - że tak to nazwe - bo ostatni czasy miał dziwna filozofie przekonywania w przypadku transferów które sobie zaplanował. Querioz razem z Beksem - pakiet ? nie sądze taktyka - jak najbardzie. Serial narodowy z Robinho ? Luxe przychodzi ? zbieg okolicznośc ? chyba nie bardzie wykorzystanie trenera. A jak skończyli wiemy. Jak by teraz Real "zagią parol" na np. Rickiego i chciał wykorzystac do tego Pacynke to nie był bym zdziwiony. Na szczescie Berlusconi ma jedna regółke na tego typu ploty. "Milan nie sprzedaje swoich gwiazd" i to mi wystarczy. A jedyny proces jakiemu podlega Silvio Brlusconi to proces ... beatyfikacji :!: - nie mogłem sie powstrzymać :] hehe

Pozdro :!: Życze dziś wygranej :!:

Forza Milan :!:

Wróć do „Hiszpania”