Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Makis » 23 kwie 2006, 13:21

To, co napisales powyzej, tylko potwierdza moje zdanie, ze Carlo jest w tym momencie najlepszym kandydatem na trenera Blancos. Ja osobiscie nie mam problemu z tym, ze jest Wlochem, bo tak naprawde to najmniej "wloski" trener ze wszystkich. Pisalem juz na tym forum, ze gra Milanu jest zaprzeczeniem Catenaccio, graja zupelnie inaczej niz np. Juve. Dlatego o ewentualny styl gry Realu pod wodza Carlita sie nie obawiam. Mecza mnie juz ciagle nawolywania niektorych kibicow Krolewskich, ze Caro powinien zostac, lub ze powinien wrocic Del Bosque. Z calym szacunkiem dla tych panow (szczegolnie tego drugiego), oni nie odbuduja potegi Realu Madryt. Potrzebny jest trener doswiadczony na arenie miedzynarodowej, mogacy pochwalic sie sukcesami i posiadajacy autorytet. Ancelotti pokazal, ze potrafi pracowac z gwiazdami, dlatego uwazam, ze jest to obecnie najlepsza opcja z mozliwych. On pracuje juz w Milanie kilka lat, czas chyba, zeby zaznal troche hiszpanskiego klimatu :)
Podobnie jak Ty, jestem zdania, ze pokonamy Malage. Szkoda tylko, ze pilkarze mysla juz o wakacjach i MS, a ich slowa o walce do konca o drugie miejsce nie maja odzwierciedlenia na boisku.

Wróć do „Hiszpania”