Lewandowski vs Probierz

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Lewandowski vs Probierz

Post autor: Ilka » 12 cze 2025, 12:37

Tennessee pisze:
12 cze 2025, 10:50
Ilka pisze:
12 cze 2025, 10:37
I mam nadzieję, że mecze Lewego są w tej kadrze policzone :) A nowy trener będzie mógł spokojnie budować drużynę :)
Bzdura. Ja to widzę inaczej. Żeby dojść na absolutny szczyt, jak Lewandowski, to trzeba być cholernie ambitny i to się tyczy wszystkich największych postać w sporcie.
Lewandowski będąc w otoczeniu słabych trenerów i słabych zarządców po prostu staję się trudny do prowadzenia, bo ambicja tak nakazuję.
To nie jest kwestia złego Robert, tylko człowieka który chcę więcej i widzi więcej, bo dokonał więcej w karierze i jest postacią znaną i szanowaną na całym świecie. A potem przychodzi pracować z Probierzem czy Kuleszą.
Można próbować winić Lewandowskiego za pewne kwestie, ale nie plujmy na legendę. Korzystajmy z gościa ile się da i jak się da, a nie koniec kariery i kropka. :angry2:
Kto będzie budował Polski futbol? Dawidowicz? Puchacz? :lol2:

Dla mnie Lewandowski musi wrócić do kadry i być jej ważną częścią.
Ja nie pluje na legendę. I dziękuję mu za to co zrobił. Ale jego koniec kariery w kadrze tak czy siak się zbliża.
Chciałabym, żeby była nowa drużyna budowana. Skoro teraz ma przyjść nowy trener to tym bardziej niech buduje. Może nawet kosztem najbliższego Mundialu, ale niech będzie budowana drużyna z głową i pomysłem. Kilku zawodników należy już pożegnać, a ja czytam, że Grosik chce już wracać. No ludzie. Z całym szacunkiem dla nich ale zróbmy coś nowego skoro to stare nie daje rady i część z nas patrzy na mecze kadry tylko dlatego, że to nasza reprezentacja :) Myślę, że znajdziemy tych 11 zawodników, którym naprawdę się będzie chciało grać w reprezentacji :)

Co do trenerów to z polskich widziałabym tylko Nawałke w roli selekcjonera.

Wróć do „Polska”