Ismael - tu bym sie klocil...jakby nie patrzec to on zalatwil nam LM na ten sezonspyrczak pisze: Oczywiscie udalo sie pare takich transferow (Ballack, Ze Roberto, Lucio, Ismael)
dla mnie wymiana Frings - Vale byla dosc duza pomylka...Frings gral calkiem przyzwoicie w Monachium...i pomyslec ze drugi sezon bylby dla niego zapewne latwiejszy...spyrczak pisze: ale bywaly takze i niewypaly (Rau, Hashemian, Gorlitz i Frings jak dla mnie).
Aguero - 20mln ojro...nie sadzisz ze jest to duza kwota, na dodatek za tak mlodego pilkarzaspyrczak pisze: rzyjscie Aguero z Independiente Buenos Aires i Podolskiego z Kolonii reszta to wedlug mnie lanie wody przez gazety.
-------------------------------------------------------------------------------------
Van Buyten bylby idealny...co do reszty to NIE...Boulahrouz - zadna rewelka...Per - mlody, uzdolniony ale na Bayern za mlody...niezle popisal sie w ostatnim meczu ligowym w ktorym to przegral pojedynek glowkowy z nizszym od siebie zawodnikiem o jakies 26cm.kama_reda pisze: Mógłby być van Buyten, Boulahrouz lub Per Mertesacker. Jeśli Bayern przeprowadziłby takie transfery to byłbym zadowolony. Uważam, że jest to realne rozwiązanie.
------------------------------------------------------------------------------------------------
ciesze siespyrczak pisze:Niestety jest tez zla wiadomosc w perspektywie nastepnego meczu na Allianz Arena ze Stuttgartem otoz Michael Ballack dostal w pierwszej polowie zolta kartke i nie zagra w meczu z ekipa Vfb![]()
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
podsumowujac...5pkt przewagi...HSV mialo okazje nas wycyckac....teraz juz maja pozamiatane mistrzostwo...Bayern spokojnie moze dopsac sobie do kolekcji kolejna patere(dwudziesta sztuka
we wtorek za tydzien Koln urwie im pkt a my na AA powinnismy ograc slabiutkie ostatnio VFB...
acha...zapomnialem w sobote kopiemy w Berlinie Eintracht i dopisujemy do kolekcji 17 DFB Pokal