Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 24 kwie 2006, 18:35

brazzo pisze:
Ps. Gomez: mam nadzieję, że chodzi o czerwony trykot Koln 8), skąd ten entuzjazm cały, szukam dobrych argumentów...
10 bramek i 9 asyst w slabym Koln, marnuje sie tam chlopak, potencjal w nim drzemie nie maly...wg mnie za jakies 2-3 lata Podolski to bedzie duzo lepsza wersja Pizzaro.

nieobrazilbym sie gdyby w przyszlym sezonie zagral w Monachium w duecie z Dimitarem B. 8)
Nie nabijaj i pisz na temat :!: //maestro
:shock: widze ,ze nie maja sie juz czego co poniektorzy czepiac...w innych tematach takie miejscami off-topy(nie te topy :wink: ) ze glowa boli...a tu taka uwaga :roll: na dodatek w malym (w porownaniu z innymi) tematem - "Niemcy" :roll: prosze nie zniechecaj bo nie bedzie z kim tu slowa zamienic...

Sory, ale posty o treści: 'Takich ludzi to leczyć' lub 'Zapraszamy do doktora' zniechęcają same w sobie i dla mnie jest to nabijanie w biały dzień :roll: Ostrzegłem, a mogłem dać uzasadnione WP, więc nie wiem skąd Twoje oburzenie. Napisałem to niżej, bo ktoś mógłby nie dostrzec. Może powinienem odnieść to do powyższych postów, ale nie sądziłem, że ktoś mógłby mieć wątpliwości :roll: Pozdrawiam.

Wróć do „Niemcy”