Nie, dopierdoliłem się do największego absurdu i totalnej głupoty, jaką napisałeś.cloner pisze: ↑16 cze 2025, 11:25Widzę że na resztę zabrakło argumentow, więc sie dopierdoliłeś do jednego krótkiego zdania, spoczko. Tak jest leniem, bo mógł bardziej przeanalizować rynek i zamiast 30 baniek, wydać 10. Reszta zrobiła wyniki z dużo mniejszym budżetem, więc gdyby mu się chciało zaangażować więcej szarych komórek to straciłby mniej kasy.
Ale oczywiście to jego kasa, jego FM.
Mógł przeanalziować rynek i zamist 30 bankeik wydać 10? - a pomyślałeś może, że jego celem nie jest wydać jak najmniej tylko np. zrobić medialną furorę? Dać pracę znajomym? Pracować w środowisku znajomych? Ja teraz pracuje w biurze, gdzie mam 4 pracowników, z czego trzech to są kumple z piłki.
Reszta zrobiła wyniki z dużo mniejszym budżetem? Daj mi listę tych klubów co awansowały z 5 ligi do 1 w ostatnich 10 latach
"straciłby mniej kasy" - i tego własnie nie zrozumiesz. To nie działa tak, że on traci kasę. On wydaje sobie to na swoje hobby, a czy wyda 10 czy 30 baniek - nie ma to dla niego ŻADNEGO znaczenia. Pewnie dużo ważniejsze było to, żę możę sobie iść na mecz i pogadać z ludzmi, których zna z imprez, z Wisły itd.