Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1501
Kibicuję: od czasu do czasu

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Zygmunt-1 » 16 cze 2025, 18:12

Ja w sobotę i niedzielę byłem nad polskim morzem. Szybki wyjazd na jedną noc, trafiła się bardzo fajna pogoda, chociaż piekielnych upałów nie było. Mimo to dobrze sobie poleżeć na plaży chociaż kilka godzin, bo w sumie nie jest to moja ulubiona forma wypoczynku, ale czasem beztroskie leżenie jest potrzebne :ozob: Tym razem skorzystałem z dobrodziejstwa pociągowego i czasowo nie wygląda to źle, ale komfort nie był idealny. Jechałem z szybką przesiadką w Szczecinie i w sumie trudno się dziwić że pociąg przeludniony, bo to był sobotni poranek, dodatkowo weekend z dobrą pogodą, więc combo wakacyjne. Regio ze Szczecina do Międzyzdrojów nabite maksymalnie, na powrocie podobnie, bo to był pociąg ze Świnoujścia, więc już stamtąd przyjechał konkretnie zapełniony. Ja tam w sumie podróżować koleją nawet lubię, więc żaden problem.

Ogólnie ludzi całkiem sporo, w sobotę około 14:00 były miejsca, że ciężko było znaleźć wolny kawałek plaży. W niedzielę byliśmy na plaży jakoś po 10:00 to już trochę ludzi było, ale więcej wolnej przestrzeni. Tym razem bez rybki w menu, bo jadłem ją miesiąc wcześniej w Sopocie, więc jakoś nie było parcia :whistle:

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”