Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: spyrczak » 24 kwie 2006, 20:47

krako_91 pisze:piszcie więcej w tym temacie sugestie , opowiadania jakie bramki najlepsze strzeliliscie itp. Niech będzie bardziej odwiedzany.. Wink Exclamation

OK :P:P ja gram master lige 5 sezon oczywiscie nikim innym tylko Bayernem 8) Ja wogole preferuje kupowac mlodych gosci i pozniej systematycznie dawac im szanse a efekty same przychodza :) I tak wedlug mnie godnym polecenia sa przede wszytskim Cesc Fabregas na srodkowa pomoc, Robinho do ataku i Bastaian Schweinsteiger na lewe badz prawe skrzydlo pomocy. Ci trzej mlodzianie w przeciagu 2-3 sezonow staja sie kluczowymi zawodnikami druzyny. Jeszcze taka mala ciekawostka dotyczaca zawodnika Andreasa Ottla. Otoz jego pozycja jest obrona srodkowa, bardzo szybko wzrastaka mu statystyki nawet na najwyzszym poziomie gry. Odziwo po kilku sezonach systematycznej gry na srodku obrony jego statystyki wskazywalyby ze jest to napastnik badz pomocnik, takie statystyki jak shot power, shot acc., shot technique, long pass acc., short pass acc., offense, a nawet dribling sa powyzej 80 a niektore nawet blisko 90. Moze to tylko mnie dziwi ale wedlug mnie cos jest nie tak :P

Wróć do „Hyde Park”