no wiesz ja po prostu pisze jak jest... Strzela dużo bramek, ma sporo asyst...nawet jakby nie królował to i tak w/g Ciebie by krolował
Ja zawsze kupuje Borucakrako_91 pisze:jeszcze nie mam okna transerowego. Powiem wam ze Valdes napoczątku nie gra zbyt rewelacyjnie ale po 2-3 sezonach sie wyrabia i jest pewnym punktem.
krako_91 pisze:OBRONA: Heitingha, Chivu , Rio Ferdinand...o Puyolu nie wspominam
Polecam Matheiu i Kompany
Fakt Hleb jest dobry i Arsenal łatwo sie godzi na jego wymiane... Do tego jeszcze Mascherano (Zajebisty DM) i Mancini (młody nie jest ale zajebiscie szybki i podania genialne) i do tego jeszcze Nasri (Może grac na skrzydle i na srodku, świetnie sie rozwija...)POMOC: Robben i Xavi ale najlepiej w/g mnie gra A.Hleb ale jak sie go da prawą pomoc.. jest szybki i ma uderzenie.. dosłownie skarb..
No commentsAtak:Ronaldinho ...
Jak sie za niego wymieniam, to od razu mam w jego sprawie po kilka ofert... co okienko...spyrczak pisze: tak wedlug mnie godnym polecenia sa przede wszytskim Cesc Fabregas na srodkowa pomoc
spyrczak pisze:Robinho do ataku
Czasami u mnie dostaje szanse, ale jak już gra to daje sie we znaki
Nie spełnia moich oczekiwań... jakis taki wolny i wogóle...Bastaian Schweinsteiger
bagg pisze:A grał ktoś z Was może Okaką?
Ja nie...
Ja również gram młodymi zawodnikami, ale uzupełnieniem w mojej druzynie sa zawodnicy majacy ok.25 latbagg pisze: Podobnie jak spyrczak wole grac mlodymi, zdolnymi. wg mnie w tej grze w ogole nie oplaca sie zakup innych zawodnikow, wymiana to jest to
Szczerze mówiąc nie gralem nim, ale nie sadze, żeby byl jakimś wyróżniajacym sie graczem...I mam jeszcze pytanie, gral ktos z Was moze Fredem z Lyonu? Jesli tak to jak sie on rozwija? I czy warto go wymienic za Martinsa?