W Porto bardzo często grzeje lawe, a miał by okazać się zbawieniem dla Blancos wątpie. Owszem jego gra moze się podobać, świetnei drybluje strzela fantastyczne baramki, ale wg mnie jest graczem niespełnionym. Wielkie nadzieje były w niego pokładane, a on seryjnie zawodził jest jeszcze mlody i moze zacznie grać na równym poziomie...bo przebłyski to ma i nasz Beckhs...yazid^ pisze:Quaresma jest opcją równie dobrą IMHO.
W pewnym sensie to dobrze, jego cena leci w doł po rowni pochyłej i włodarze Realu moga to wykorzystać co by nie jednego z nas bardzo ucieszyło chyba po Mama Diarze najbardziej porządany kopacz...Jednak dopkuki mamy Beckhsa nie am co myśleć o Joaquinie...a szkoda.yazid^ pisze:Joaquin w słabym Betisie gra ostatnio dość słabo
Ja natomiast wolałbym Jorge |Andrade, fakt teraz ma groźną kontuzje nie wiadomo jak sie pozbiera ale to gracz ograny w La Liga, Carvalho gra strasznie brutalnie, fakt obrońcą jest znakomitym przydał by sie ale ja wolełbym Andrade choć Ricardo bym nie pogardził.yazid^ pisze:Carvalho jestem za
Do dziś nie moge przeboleć straty Fabricio Collocini'ego, który lączony byl z Madrytem za grubą kase coś poinad 15mln...a przeszedł do Depor za 6mln? jakoś tak ...