Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Awatar użytkownika
brazzo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: brazzo » 25 kwie 2006, 8:06

10 bramek w tym 2 z karnych :roll: ...Wiesz to zależy z jakiego punktu na to spojrzymy, niekoniecznie musi to oznaczać, że w Bayernie będzie strzelać więcej bramek...w 2 lidze przy pionkach strzelił 20 bramek a w 1 juz ta skuteczność spadła tak samo jak i krytyka na samego piłkarza...no nic polemizować sobie można, pewnie przekonamy się o wszystkim w następnym sezonie 8)
Sory, ale posty o treści: 'Takich ludzi to leczyć' lub 'Zapraszamy do doktora' zniechęcają same w sobie i dla mnie jest to nabijanie w biały dzień :roll: Ostrzegłem, a mogłem dać uzasadnione WP, więc nie wiem skąd Twoje oburzenie. Napisałem to niżej, bo ktoś mógłby nie dostrzec. Może powinienem odnieść to do powyższych postów, ale nie sądziłem, że ktoś mógłby mieć wątpliwości :roll: Pozdrawiam.
Takie posty są skutkiem czyjejś wypociny...powiedz mi po co mam nabijać posty, he? jestem na tym forum od początku jego istnienia i mam setke z groszem postów? Trochę logiki następnym razem, pozdro.

No więc powinieneś wiedzieć, że na jedną wypocinę nie należy odpowiadać drugą :roll: Proponuję zakończyć tą dyskusję i wrócić do tematu. Przekazałem, co miałem do przekazania. Miłego dnia życzę :)

Wróć do „Niemcy”