Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post autor: j1mmy » 25 kwie 2006, 8:45

*_Zaza_* pisze:Na pewnie Deshamps był by ciekawym trenerem Interu. Ale to też młoda myśl trenerska jak Mancini troche Także wiesz równie dobrze "zamienił stryjek ..."

Od Deshampsa byl by lepszy Le Guen ale jego Rangersi zaklepali, tylko ze le Guen powaznie pewnie by sklad odmlodzil ;-). No wlasnie dla mnie Deshamps jest ty takim kijkiem, nie wydaje mi sie dobrym rozwiazaniem

Capello ? no tak - wielki taktyka - Don Fabio ale jego osoba mogła by w Interze wywołać burze. Ma tyle samo przeciwników co zwoleników. Jego transfer do Juve z Romy w samych Włoszech zrobił mu nie najlepsza reklame. Samo to jak sie zachowuja tifosi Juve ? a w zasadzie grupki fan klubu Del Piero ? traci Fabio z każdym sezonem tam A LM jak nie było tak nie ma bo te same błędy popełnia.... Przeciesz kibice Interu nie wytrzymali by też siermieżnej piłki ... Bo co by nie mówić może Inter nie wygrywa ale gra swoje. To nie jest taka czytalna gra. Choć z drugiej strony jego popszednie kluby pokazał jak sie gra tylko potrzebuje "materiał ludzi - że tak to ujme - W Juve widocznie go nie ma - może Inter by mu zagwarantował piłkarzy do gry w piłke do przodu - nie wykopując

Nie wiem czy w Interze jest taki material bo rozgrywajacy tam graja piach chociaż skrzydlowi moze dali by rade cos ciekawego wykreować. Ja Cassano chetnie w Interze bym zobaczyl a nie marnuje sie we Realu
*_Zaza_* pisze:Kibice Interu byliby z pewnoscia zachwyceni
Mysle ze przeboleja wszystko za to Scudetto nawet piach Don Fabio

Interu musi przyjść ktoś kto przekona Morattiego (lub ewentualnego zastępcę), że tacy piłkarze jak Kily, Veron, Cesar czy Oba i Recoba nie są potrzebni klubowi. Na ich miejsce należałoby ściągnąć jakiś utalentowanych zawodników.
najlepiej z Wloch :)
Martin Pellegrino pisze:Ja za Verona z chęcią widziałbym Riquelme. Pizarro też możnaby sorzedać i spróbować signąć po jakiegoś młodego zawodnika (Kallstroem, Diego, Krancjar czy Manuel Fernandes z Benfici).
Kallstroem gra niezle ba nawet bardzo dobrze, pytanie czy dalby radę we Wloszech przeciez we Francji gra sie trochę inną pilkę.

Diego- ten z Porto? Formę zgubil gdzies i nie wiadomo czy znajdzie.

Krancjar- W reprezentacji daje sobie radę, ba nawet tam bryluje jak dla mnie bomba o ile nie przejdzie do Lyon'u

Manuel Fernandes- w LM dawał radę wiec kto wie moze by sie nadal

Riquelme - nie nie nie zawodników co sie psychicznie na ciezkiego przeciwnika nie moga pozbierać , daj spokój kolejny Argentyńczyk nie umiejący grac pod presją , czyli nic nowego w FCI

Martin Pellegrino pisze:Dirk Kuyt z Feyenordu, czy Podolski z FC Koeln
Wbrew pozorom bardziej ten drugi niz pierwszy , choć odnosze wrażenie ze na Łukasza trzeba grac :-)

Wróć do „Wracając Do Meritum”