Czy ja wiem. Porto jednak mistrza ma. Diego w LM nie błyszczał bo albo był kontuzjowany i nie grał, albo dopiero co się wyleczył i nie był w najwyższej formie. Ligi portugalskiej nie śledzę i nie wiem na 100% jak on tam gra, ale jest jeden z lepiej zapowiadających się rozgrywających świata i lepiej teraz go kupić za (powiedzmy) 10mln $ niż za 3, czy 4 lata z jakiegoś Villarreal za 30mln $. Oczywiście to nie są wszyscy młodzi rozgrywający. Zapewne jest ich o wiele więcej i albo o nich usłyszymy już wkrótce, albo trochę później.j1mmy pisze:Diego- ten z Porto? Formę zgubil gdzies i nie wiadomo czy znajdzie.
Jest jeszcze drużyna w Primavera, która zdobyła Puchar Primavery (czy jakoś tak to się nazywa) więc tam też jest kilku młodych i perspektywicznych (z Andreollim i Momente na czele no i jeszcze Beati - jeśli coś mi się nie pomyliło - ale w tym sezonie chyba trochę opuścił loty).
Co do transferów to szykuje się powrót Roberto Baggio, który miłaby być odpowiedzialny za przygotowanie techniczne zespołu. Zobaczymy jak się sprawdzi w tej roli bo piłkarzem był genialnym. Oby trenerem podobnie.