Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 kwie 2006, 12:14

makis pisze:Co do potencjalnych portugalskich nabytkow, Ricardo Carvalho (....)

Pozwulcie że sie wtrące :wink:

Ricardo Carvalho - zastanawiam mnie co ma za plan Mourinho ... :roll: Bo jeśli potwierdza sie plotki o transferze Ricardo do Real - odejdzie na 90% Gallas [oby] do Milanu. Wiec co ? Terry - Huth ? nie wierze :lol: Także cos tu nie gra.

Mourinho obejmujac Chelsea przypomniał całemu światu dawna regółe że drużyne buduje sie od tyłu. Wiec chyba teraz nie zburzył by tego dobrze działajacego mechanizmu. Transfer jednego to jeszcze nic ale dwóch ? i praktycznie podstawowych graczy ?

Quaresma ? zawsze go ceniłem. Na Camp Nou nie zrobił kariery ale to nie znaczy że trzeba go skreslić. Pamietam jak doznał powaznej kontuzji w jednym z meczu ligowych o być albo nie być Ricadro na nastepny sezon na Cam Nou :) Także tu Real może trawić w 100%

Ale zastanawiam mnie jeszcze jedna plotka na temat Portugalczyka - :shock: Lius Boe Morte z Fulham Londyn ? :shock: tez skrzydłowy - prawo- ostatnio strzelił dwie bramki w Premiership i chyba nie z tego powodu pojawiły sie ploty :>? Ciekawy gracz - juz dawno sie dziwiłem że nadal gra w Fulham. Może on by nie stanowił o sile Realu ale mógł by cos wnieśc do sezpołu. Szybki dynamiczny czesto strzela. I to plotka dziwna ale też ma swoje plusy :]

Wróć do „Hiszpania”