Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3996

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: matt_ » 23 cze 2025, 22:29

piotrcies pisze:
23 cze 2025, 21:55
no ale ta z Grosickim to była jednak wspaniała:
No właśnie nie wiem co w tym wspaniałego. Obraził kogoś, ta osoba też go zwyzywała a na koniec znowu on :p
1234 pisze:
23 cze 2025, 22:09
Perczi to żaden patus, są gorsze przypadki w internecie, dużo gorsze Po prostu lekko zagubiony 30 letni przegryw z jakąś tam potrzebą atencji. A że czasami odjebie coś spektakularnego jak w weekend to cóż, krzywdy nikomu nie robi. Co najwyżej sobie Pan Irek dzięki tej akcji dostał kilkaset pozytywnych opinii także jest potencjał że zostanie guru taksówkarzy w Chorzowie.

Krzysiek nie jest patusem, chociaż przez tych kilkanaście lat niektóre akcje były krzywe ;) Jak go poznałem i wkręcił mnie w środowisko kibiców Liverpoolu to nie mieliśmy nawet 20 lat. Człowiek nie ma wtedy jeszcze zbyt wiele w głowie to wiadomo, że robi głupie rzeczy żeby zwrócić na siebie uwagę. No ale u niego lada moment stuknie 30. Pytanie oczywiście jakie ma oczekiwania wobec życia, czego tak naprawdę chce. Jeżeli samej uwagi to dostaje to :)

Na temat Irka nie wypowiadam się, bo o całej aferze wiem stąd. Na Twittera/X nie wchodzę, bo to ściek a na Bluesky jeszcze nie dotarła :P

Wróć do „Hyde Park”