to jest naprawde dobre... pierwszą ofertę otrzymałem kilka dni po ostatnim meczu w Białymstoku... Przyszedł dzień, w którym poprosiłem o dłuższy czas na zastanowienie i tak się złożyło, że właśnie wtedy zobaczyłem artykuł, w którym było napisane, że Pogoń nie chce ze mną dalej współpracować, bo jestem zawodnikiem kontuzjogennym... stwierdziłem, że najlepszą decyzją będzie odejście ze Szczecina
czyli Wedrychowski powiedzial ze podjal decyzje na skutek prasowego tekstu jakiegos dziennikarza
nie wiem czy chociaz 1% z tych kilkunastu tysiecy kibicow ogladajacych kazdorazowo mecze Pogoni w trzech ostatnich miesiacach powiedzialby ze Wedrychowski jest w formie, nawiasem piszac tak samo bredzil Stolarski ktory po odejsciu takze twierdzil ze jak juz pojawial sie na boisku w Szczecinie to zawsze byl w formieTrzy miesiące przed zakończeniem ligi miałem pytanie z klubu, czy chciałbym przedłużyć kontrakt i odpowiedziałem, że oczywiście. Byłem wtedy w dobrej formie...
nawet Koulouris powiedzial ze jest umowiony z TA na rozmowy dopiero po ostatnim meczu w Bialymstoku, Grek co prawda mial jeszcze rok kontraktu w przeciwienstwie do Wedrychowskiego, ale trzeba tez brac pod uwage zmiany wlascicielskie w klubie, wszystkie zapytania propozycje poprzedniej ekipy nie maja juz zadnego znaczeniaMiałem otrzymać propozycję nowego kontraktu o wiele wcześniej, ale zamiast tego zwlekali dłużej niż zostało to zadeklarowane.