Pogoń Szczecin (zbiorczy)

ciernisty
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 29

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: ciernisty » 26 cze 2025, 20:57

nie tak dawno pismakom udało sie naciagnac Kostorza na zwierzenia, teraz pora na Wedrychowskiego, sprawdzmy te wynurzenia
... pierwszą ofertę otrzymałem kilka dni po ostatnim meczu w Białymstoku... Przyszedł dzień, w którym poprosiłem o dłuższy czas na zastanowienie i tak się złożyło, że właśnie wtedy zobaczyłem artykuł, w którym było napisane, że Pogoń nie chce ze mną dalej współpracować, bo jestem zawodnikiem kontuzjogennym... stwierdziłem, że najlepszą decyzją będzie odejście ze Szczecina
to jest naprawde dobre :D , reasumujac - na stole lezy oferta przedluzenia kontraktu, Wedrychowski prosi o czas do namysłu, wtedy widzi jakis artykul w ktorym napisano ze Pogon nie chce z nim wspolpracowac, pod wplywem tej lektury postanawia odejsc

czyli Wedrychowski powiedzial ze podjal decyzje na skutek prasowego tekstu jakiegos dziennikarza :!: notabene opisujacego brak wspolpracy co nie moglo miec miejsca poniewaz oferta dalszej wspolpracy zostala wlasnie zaproponowana przez klub nad czym tenże Wedrychowski w przeciez akurat zastanawial
Trzy miesiące przed zakończeniem ligi miałem pytanie z klubu, czy chciałbym przedłużyć kontrakt i odpowiedziałem, że oczywiście. Byłem wtedy w dobrej formie...
nie wiem czy chociaz 1% z tych kilkunastu tysiecy kibicow ogladajacych kazdorazowo mecze Pogoni w trzech ostatnich miesiacach powiedzialby ze Wedrychowski jest w formie, nawiasem piszac tak samo bredzil Stolarski ktory po odejsciu takze twierdzil ze jak juz pojawial sie na boisku w Szczecinie to zawsze byl w formie
Miałem otrzymać propozycję nowego kontraktu o wiele wcześniej, ale zamiast tego zwlekali dłużej niż zostało to zadeklarowane.
nawet Koulouris powiedzial ze jest umowiony z TA na rozmowy dopiero po ostatnim meczu w Bialymstoku, Grek co prawda mial jeszcze rok kontraktu w przeciwienstwie do Wedrychowskiego, ale trzeba tez brac pod uwage zmiany wlascicielskie w klubie, wszystkie zapytania propozycje poprzedniej ekipy nie maja juz zadnego znaczenia

Wróć do „Polska”