Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Gomez » 25 kwie 2006, 20:10

Martinho - szanowny kolego...czytaj ze zrozumieniem...wszystko ladnie strone wczesniej wyjasnilem...co?dlaczego? i za ile? :roll: jezeli masz mi cos do zarzucenia to cytuj moje wypowiedzi dokladnie.

z tym VdV dalem przyklad :roll: rozumiesz :idea: czy not yet :?:

nie wyskakuj mi tu z tym ze dopiero teraz czepiam sie Ballacka...juz dawno zalowalem ze nie gra u nas Deco...ale Ty pewnie nie wiesz o co chodzi.

Ballack przecietniakiem :lol: napisalem co bylo nie tak, ale nigdzie nie napisalem ze jest przecietniakiem...widac ze masz problemy z interpretacja.

osobiste pytanie - od kiedy kibicujesz Bayernowi?pamietasz czasy Effenberga?
kama_reda pisze:
Gomez pisze:Ismael - tu bym sie klocil...jakby nie patrzec to on zalatwil nam LM na ten sezon
Obarczasz jednego piłkarza winą za odpadnięcie z Ligi Mistrzów? Gratulacje.
nie znam pilkarza ktory bardziej niz Vale ponosi wine za odpadniecie z LM...to jego indywidualne bledy spowodowaly ze Milan zasadzil nam w dwumeczu 3 sztuki. z starte 2 kolejnych obciazam: raz Demichelis, dwa Lizarazu.

Wiadome ze napastnicy nie strzelali, pomocnicy zle dogrywali, ale takich bledow w kryciu Izaghiego to moglbym sie spodziewac co najwyzej po Dariuszu Z, a nie po zawodniku za ktorego dalismy tyle kasy i Fringsa.

Wróć do „Niemcy”