I właśnie to jest Wasz problem w tej dyskusji. Bo nie da się akceptować pojedynczych murzynów w społeczeństwie, wiedząc, że będzie to miało przyszłościowy wpływ na eliminowanie rasy białej w Europie. Ten jeden murzyn może być najlepszym murzynem na świecie, ale on kiedyś będzie tutaj próbował ściągnąć rodzinę, w przyszłości założy swoją, dziecko będzie czarne i tak w kółko. Będzie ich coraz więcej i nawet jakbyś bardzo chciał aby każdy się kochał i szanował, to odmienny kolor skóry nigdy nie pozwoli na to aby nie było podziałów w społeczeństwie i czarni zaczną trzymać się z czarnymi, po prostu. I to samo jest z arabami czy azjatami (chociaż tutaj nie będzie aż takich widocznych różnić w cechach fizycznych). Bo zaraz mi ktoś wyjedzie z tym, że ja tylko murzynów nie lubię.Devourer pisze: ↑30 cze 2025, 16:41johny batonik pisze: ↑27 cze 2025, 14:32
Devourer pisze: ↑27 cze 2025, 14:06
Nikt rozsądny nie chce masowych imigracji z Afryki i Bliskiego wschodu, niewykształconych i nie nadających się do pracy w ogóle. Rozmowa wynikła z twoich wcześniejszych kontrowersyjnych wypowiedzi.
Właśnie sugerujesz, że użytkownik dias jest nierozsądny, a uzytkownik 10 przejawia nawet pozytywne nastawienie do cyganów i chciałby więcej ich taborów na przydrożnych wysypiskach i bagnach.
Zacząłeś atakować wszystkich murzynów jako rasę, wykluczając jednostki, które mogą się różnić od negatywnego stereotypu i mogącego nie mieć nic wspólnego z obecną inwazją.
Po coś istnieje idea ładu międzynarodowego i granic państwa, bo są różne rasy i różne kultury. Jak chcesz je sobie mieszać to nikt Ci nie broni zamieszkać we Francji, Niemczech czy Wielkiej Brytanii. Zobaczymy jak długo wytrzymasz. I nie obchodzi mnie argument, że w tych państwach to było pokłosie kolonializmu, że źle asymilowali obcokrajowców. To nie ma znaczenia, bo nie ma Państwa i nigdy nie będzie gdzie to się udało i uda. Dzisiaj 100 murzynów, za 5 lat 100tyś murzynów, za 10lat 700tyś murzynów. Dodaj sobie jeszcze do tego kwestie dzietności:
Europa (biała ludność) 1.3 – 1.7
USA – biali ~1.5
USA – czarni ~1.8 – 2.0
Afryka Subsaharyjska 4.5 – 6.8
Bliski Wschód / Arabski 2.5 – 3.5
I masz prosty przepis na zrobienie w Polsce drugiej Francji czy Niemiec.
Zacznijcie odróżniać proste fakty (murzyni i rasa arabska jest gorzej rozwinięta intelektualnie od białej) i jakieś założenia (aby w Polsce głównie żyli biali) od uprzedzeń na temat innej rasy i nienawiści wobec niej. Nie będę pluć na murzyna, nie będę go bić jak go zobaczę, ale po prostu go tutaj nie chce u siebie w Państwie i już. Tak jak większość z Was nie chce cyganów, dużo osób tutaj nie chce ludzi lgbt, którzy chorują na zaimki ono/jenu, ja nie chce kolorowych w białej Polsce.