Polacy na świecie

Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 405

Polacy na świecie

Post autor: Bernabeu2 » 02 lip 2025, 13:42

piotrcies pisze:
02 lip 2025, 12:52
Nie tak dawno tutaj promowałem Bułkę w kadrze kosztem Skorupskiego, ale teraz biję się w pierś i uznaję, że nie powinno być dla niego miejsca w kadrze. Jeśli kasa > ambicje sportowe u niego, to ok - jego życie, jego kariera, ale przy takich priorytetach powinien się też wypisać z kariery reprezentacyjnej.

Btw spoko, że poziom ligi niezły, ale on poszedł do jakichś noname’ów totalnych, sprawdziłem ich kadrę i kojarzę tylko Hegazy’ego, który kilka lat temu był przeciętniakiem z Premier League.
Mam nadzieję, że jesteś konsekwentny i nie chcesz też oglądać zawodników z MLS, ligi duńskiej, bułgarskiej, greckiej i polskiej, no i tureckiej poza top klubami.

Pytanie brzmi kto wtedy zostanie.
dias pisze:
02 lip 2025, 12:58
A nie wiem.
With no income tax being levied on footballers’ salaries in Saudi Arabia, compared with a combined rate of at least 47% of UK income tax and National Insurance contributions for those earning in excess of £125,140 per year in the UK, you can understand why some UK-based players have made the move to the high-spending Saudi Pro League ahead of the recent European transfer deadline.
Ciekawe czy jakiś bramkarz w Europie ma 10 mln netto kontraktu.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”