Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post autor: j1mmy » 26 kwie 2006, 18:09

Mam nadzieje że trzymasz dziś kciuki za Rossonerich ?
No przecież chociaż cudu im trzeba

Hmmm coś w tym jest co piszesz ale pamietasz może zamieszanie z karnym dla Kamerunu ? Eto'o - Wome ? Równie dobrze mógł Roman uciec do szatni Jestem przekoany że na 10 karnych strzlił by 8 Tym bardzie ze strzlił juz ich z 30 w barwach Żóltej Łodzi Podwodnej. To i tak nie ma teraz znaczenia. Ale przeciesz on grając w meczach kadry czy też ligowych nie był rozgrywającym na "średniaków" Pokazał się także z dobrej strony grając przeciwko "wielki".

Powiem ci szczerze że ciężko mi powiedzieć bo nie oglądam La Liga a przeciw United nic wielkiego pokazal
*_Zaza_* pisze:Pamietajmy jedno - że Roman to nie jakaś młoda perełka Argentynskiej piłki - tylko w pełni ukształtowany i ograny zawodnik. Został rzucony na głeboko wode. Wielu mu zarzucało podczas gdy na Camp Nou ale i na poczatku przygody z klubem z El Madrigal że ma taki typowy nawyk z Argentyńskiej piłki. Holuje ją długo - za długo - czesto sam na siłe próbuje rozegrać gdy trzeba podać. A tak sie nie gra w europie. [Robinho cos o tym wie ] Co by nie mówić juz sie pozbył tego nawyku - bo gra inaczej np. czesto wraca na własna połowe przejąć piłke od obronców i zacząć atak. Czy tez nie holuje jej na siłe a rozrzuci na flanki czy zgra klepe.I tak wymagaja by grał.
We Wloszech gra sie przeciez zupelnie inny football fakt latwiej bedzie mu o aklimatyzację cała banda latynosów, ale mam dziwne odczucie że sie nie sprawdzi, tymbardziej że gra Interu jest strasznie schematyczna.
W zasadzien ie ma też jakiegos super szybkiego napastnika do którego mozna by grać prostopadłe piłki, ale trzeba mu przyznac że jest niezłym specjalista od stałych ragmentów :-)

Wróć do „Wracając Do Meritum”