Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post autor: Ebi » 26 kwie 2006, 19:50

fieldy pisze:
Ebi pisze:Zapomniałes napisac na końcu, że cały czas ironizowałeś."Jest mi to obojętne z kim zagra Milan w finale". Buahahahahahahha. Żart? Musi być żart bo przecież taka pewnośc siebie to tylko i wyłącznie żart. Zdrowy człowiek takich rzeczy nie pisze. Pozdro. Forca Barca! Visca el Barca! Dzięki takim buńczucznym kibiceom nie lubię coniektórych klubów.
a ja nie lubie jak jakiś Ebi śmieci w temacie i pisze od rzeczy.
po kiego pytasz ise go czy to żart ? myślisz, że ci odpisze - że trafnie odgadłes ? pfff Obrazek

Ebi pisze:Buahahahahahahha. Żart? Musi być żart bo przecież taka pewnośc siebie to tylko i wyłącznie żart.
detektyw rutkowski na tropie normalnie - jak to wydedukowałeś ?
Pewnie chciałeś mnie zaskoczyć inteligetną ripstą niestety z marnym skutkiem. Nie liczę na to, żeby odpisał bo nie po to to pisałem. Po prostu nie lubię jak ktoś jest zapatrzony i świata poza tym nie widzi. Albo takie "bufońskie" gadanie o tym z kim Milan zagra w finale. A co do odpowiedzi o Rutkowskim to musiałeś zobaczyć końcówkę zdania w moim poście, bo przecież tam jest odpowiedź jak to wydedukowałem. Czyżbyś niedoczytał? A może masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

A może masz problemy z pisaniem na temat?? :roll:

Wróć do „Anglia”