Nie przeszkadza? Gdzie tak napisałem? A, napisałeś sobie wyamigowany argument żeby pasowało Ci pod tezę. Bandytów, bo tak trzeba nazwać ludzi noszących noże czy maczety, trzeba eliminować ze społeczeństwa. Poczytaj sobie trochę statystyk dotyczących przestępczości w takiej Kolumbii czy Wenezueli to może sobie połączysz kropki jak za duża ilość takich przybyszy przełoży się na bezpieczeństwo.gilardino11 pisze: ↑07 lip 2025, 10:15W Polsce też latają z maczetami i Ci to nie przeszkadza. Ja ich nie usprawiedliwiam bo odebranie życia człowiekowi jest haniebne i powinien zostać odpowiednio ukarany ale nie dodawajmy do tego ideologi skoro koleszka z Gdyni na uniwersytecie odjebał randomowej kobiecie głowę tłukł ja tempym narzędziem po całym ciele a na koniec bawił się jej flakami mówiąc że jest wilkołakiem. Przecież jakby to zrobił jakiś wenezuelczyk to byście [k****] jechali do Warszawy na kogutach jaki to imigrant zwyrodniałec. Ale jak polski wilkołak to w sumie tylko pojeb. No co za rozumowanie.Hannibal pisze: ↑07 lip 2025, 9:33U nich przedłużenie to norma, więc niech każdy sobie śmiga z maczetą, bo w Kolumbii to chleb powszedni. Wspaniały rok rozumowania XDgilardino11 pisze: ↑07 lip 2025, 9:28
Nie no bo przecież jakby kolubijczyki się rozjebali to od razu biedni Polacy a że poszlo w drugą stronę to już wystarczy dobrze trzymać nóż. Nie wiem jak trzymał, typowa uliczna sytuacja, u nich przedłużenie to norma jak w nie których miastach w Polsce. Polacy zaczęli co potwierdza monitoring i świadkowie. W takich sytuacjach nie ma co wyciągać to po prostu czysto ideologicznie.
Afery z Kolumbijczykami , Białorusinami czy Ukraińcami się będą zdarzać bo ich wszystkich ( przybyszy ) jest z 2,5 miliona w sile wieku co bardzo jest istotne.
Tu raczej chodziło że większy procent Polaków jest na bezrobociu niż Ukraińców. Jak to jest 1,4% no to jest to śmieszna liczba potwierdzająca że Ukraińcy przyjeżdżają zapierdalać a nie siedzieć na kuroniu. Tak w ogóle da się za to wyzyć? Za 1500 zł w Polsce będą przyjeżdżać ludzie żeby po przepracowaniu roku czasu dostać tak magicznie wielką sumę ?a po następnych 3 miesiącach zmniejszy się to do 1150 zł ...
W Niemczech rekordowa liczba kradzieży ciekawe skąd się wzięła. Niemcy z biedy kradną? Co lepsze towary zabezpieczone za szybami, obraz rodem z filmów posapokalitptycznych