AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 kwie 2006, 11:29

Dzięń dobry wszystkim :)

Wczoraj Milan kończy swój udział w tego rocznej Champions League na półfinale ... przespałem sie już z tą myśla i nie pozostaje nic innego jak walka o scudetto. Czy była bramka czy nie - co to teraz zmieni ? i tak sędzia w finale był by z Kataloni :lol: Mam za duży szacunek do Dumy Kataloni by nie pogodzić sie z ta myśla. Trudno zapłacilismy za jeden błąd na Giuseppe Meazza. Pozostał nie smak - ale jaki nie skam pozostanie w serie A ? :roll: sami wiecie co mam na myśli dla tego Ancelotti musi teraz zmobilizowac drużyne na maxa. Bo walka trwa :] Walka do końca o scudetto bo jeszcze wiele może się zdarzyć :]

Wczoraj na trybunach Camp Nou był selekcjoner Canarinhos - a Dida został piłkarzem meczu :] [Chyba słuchał co piszemy wcześniej Niggaz] jednak co mnie dziś z samego rana ubawiło do ... plotki [a jak że :]] Plotki mercato - i chyba nie kieruja sie oni odpadnieciem z LM to bo troche nie miał by sensu ....

Tuttomercatoweb: mamamija :lol:

27.04 10.41 - L'Equipe: Milan su Buffon :!: :shock: :twisted:

Czy tez to : :roll:

"Non solo rivalità tra Milan e Barcellona. In occasione della trasferta di Champions League in terra catalana, i rossoneri hanno effettuato un doppio sondaggio per i centrocampisti spagnoli Xavi e Iniesta (piace anche alla Fiorentina), che potrebbero rappresentare delle valide alternative a Pirlo.

Il Milan dovrebbe prendere anche uno tra Oddo (Lazio) e Gallas (Chelsea). In partenza Vogel e Simic oltre a Stam. Con il rientro di Abbiati dal prestito alla Juventus, è ancora da definire il futuro di Dida che ha il contratto in scadenza nel 2007 e se non rinnova a breve, verrà messo sul mercato."

Plus kolonia graczy młodego pokolenia z Ligue 1 :!: Młody Canini czy też nawet Frey :]

Ah to mercato :] co, oni jeszcze wymyśla by było ciekawie ? Plotki o pilkarzach to juz normalka - dochodza działacze ... dobrze że mięsem nie handluja :lol: Albo jednosezonowcami. :lol:

Wróć do „Włochy”