Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 27 kwie 2006, 19:41

Martin Pellegrino pisze:Widzę, że temat umarł. Trzeba się obudzić

Heh ostatnio mało czasu :wink:

Martin Pellegrino pisze:Wszystko wskazuje na to, że w przyszłym sezonie na ławce trenerskiej Interu nie będzie zmiany. Rberto Mancini zostaje - mówi Massimi Moratti, który chyba nie ma już zamiaru sprzedawać Interu. Trochę to dziwne bo Mancini w sumie oprócz Coppa Italia i Super Coppa nie zdobył nic, a styl w jakim pożegnał się z Ligą Mistzrów woła o pomstę do nieba.
Moratti stwierdził również, że nie zamierza robić rewolucji w klubie bo grają w nim już klasowi zawodnicy i nie potrzeba dużych zmian. Według mnie zmian dużych może i nie trzeba, ale przydałoby się pozbyć kilku latynosów i sprowadzić solidnego rozgrywającego oraz klasowego napastnika.

Wraz z upływem czasu przekonałem się co do Manciniego i nie będe robił tragedii jeśli zostanie. Jeśli odejdzie, trudno poszukamy kogo innego, ale popatrzmy, że przez ostatnie lata Interowi nie szło, a z każdą porażką leciała głowa trenera. Widać, że Moratti zmienia polityke i nawet po nie najlepszym obecnym sezonie chce dać jeszcze jedną szanse Manciemu. Co z tego wyniknie, zobaczymy, ale ja ufam Massimo dlatego zgadzam się z jego decyzją.
Cieszą oświadczyny pozostania w klubie naszego właściciela. I mimo niezbyt wielu trofeów Moratti jest szanowany nie tylko przez kibiców. FORZA MASSIMO

Miejmy nadzieje, że Italianizacja się uda :)

Wróć do „Włochy”