AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 0:04

Chlopaczek Twój post brzmi jak jeden z artykułów który ostatnio przeczytałem na podobny temat. A było tych artykułów wszystkich z trzy :wink: Na jeden temat :roll:

Chyba palimy ta samą trawke :] bo moge Ci powiedzieć że co do odpadniecie i emocji miałem podobne odczucie. Zapłacilismy za błedy z Giuseppe Meazza i nie ma co "płakać" gramy dalej o scudetto - do końca walczymy jak na Milan przystało :!: bo Barcelona to beniaminek czy Crvena Zvezda Belgrad mimo ze coś ich łączy :wink: Każdy chyba wierzył do końca w awans bo trudno nie wierzyć w tą drużyne. Ale Katalończycy też pokazali "jaja" trzeba i oddać co ich. Bo jeśli w ostatniej chwili wypada ze składu jeden z najlepszych obrońców świata i Ancelotti decyduje że zagra Billy który grał i wygrywał puchar europy z kolega .. siedzącym na ławce Barcy ... trenerskiej ławce. To nie ma pytań tylko możemy podziekować za walke do końca. Za to że każdy z nas wierzył mimo że jechaliśmy do jaskini lwa odrabiać straty ! Bo jak napisałem przed meczem wszystko jest przeciwko nam - i to sie potwierdził :rol: Przeciesz ta drużyna grała i wygrywala jak żadna inne w europie w przeciągu ostatnich lat. I jestem przekonany że to nie koniec :]

Klocki ? szczerze mówiąc sikam już na to ciepłym moczem, nie od dziś jestem fanem Milanu i Calciomaniemiem [Forza jednosezonowece :lol:] i wiem że to co teraz widzimy i słyszymy to nic w porównaniu z tym co nas czeka. Ostatnio prezydent chyba Udinese pan Pozzo powiedział mądre słowa że na rynku mercato od słów do czynów jest przepaść :lol: Mowa - święte słowa - wiesz co mam na myśli ? że Lego bedą w sprzedarzy za jakiś czas - produckja staneła :lol: Za bardzo mnie kręci piłka i Calcio bym nie miał swojego zdanie na każda sytuacje czy plotke. Ale to jak w życiu dużo mówie i odpowiadam za słowa :P - Zaza Dobra Rada :] Pewnie ja bym podją raz dwa pewne decyzje ale to nie oto chodzi. Dobrze wiesz że czy to Pacynka czy kto inny na amatora nie trafi, pytanie tylko co na to dystrybutor klocków ? :roll: ale na to pytanie poznamy odpowiedz za jakiś czas ...

Forza Grande Milan :!:

Wróć do „Włochy”