Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 10:57

M@tek pisze:Ne znosze Interu, bo jestem Milansta. Mam jednak szacunek do jego kibicow, poniewaz podziwiam ich za wiernosc nerazzurrim.

Ja też jestem Milanista :] i podziwiem Cie za to że twoja druga wypowiedz na tym forum była tak otwart i szczera - łezka sie w oku kreci :lol:
Martin Pellegrino pisze:Mówiło się o Capello. Fakt faktem, że teraz im nie idzie, ale mistrzostwo mają na bank. Niedługo grają ze Sieną, a jak wszyscy wiedzą Siena jest w Serie A tylko i wyłącznie dzięki Juventusowi (gra tam tylu zawodników wypożyczonych z Juve, że aż strach) i raczej nie będzie im na rękę aby Juve przegrało Scudetto u nich.

Nie kracz :!: I prosze Cie Martin :!: nie doszukuj sie podtekstów przed meczem :( To ja już nie wyrobie - wtedy chyba Juventus straci wszystko. A ma teraz naprawde mało. Jeszcze szansa że gdy przed meczem pisze się "Siena - sprzedawczyki" to nic ich lepiej nie zmobilizuje. Przeciesz teraz to Juventus dla piłka na ich poziomie. Zresztą przez cały sezon nie grał lepiej - ale były wyniki. "Słaba psychika typowego rzemieśnika" :lol: Forza Enrico :!:

Ostatnie mecze serie A a w zasadzie kilka znich "śmierdziały" na odległośc. Mam na myśli np. 1-1 w trzech meczach tej kolejki. Jedna z gazet przewidziała to jak nic :roll: a nie które buki nie przytjmowały zakładów :roll: ach ten Everton ....

Wróć do „Włochy”