Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 28 kwie 2006, 15:44

Niggaz pisze:Niby na jakiej podstawie tak twierdzisz?

Twierdzę tak na podstawie wynikóe Barcelony. Chodzi mi głównie o remisy. Poza tym widać już po piłkarzach Blaugrany zmęczenie sezonem. Na koniec chciałem podkreślić iż napisałem małą zadyszkę. A takową da się zaobserwować :wink:

EDIT:
fieldy pisze:Messi

Messi o ile się nie mylę złapał kolejną kontuzje :? Gdyby jednak wrócił na mecz z Arsenal to stanowiłby dla nas nie lada zagrożenie :?

fieldy pisze:a kto przy 3 kontrach Villarreal wrócił na naszą połowę i zabrał im piłkę

No tak ale w ataku nie zachwycał. Kilka razy przebiegł pare metrów z piłą, po czym ją tracił :?

fieldy pisze:bo się pogniewamy - Sol jest klasowym obrońcą. Wrócił po kilku kontuzjach i co gorsza - po problemach osobistych, nie zagrał świetnie - ale jak na taką sytuację - nie zagrał tez tragicznie.
Może nie zwróicłeś uwagi, ale to właśnie Sol wybił piłke po obronionym karnym w 90 minucie. Gdyby jej nie wybił - bylibysmy narażeni na dobitkę.

Mecz oglądałem już 3 razy 8) i pamiętam praktycznie każdą interwencję Sola. Nie wątpie w klasę Campbella ale IMHO to już nie te lata. O ile na początku sezonu był podporą drużyne, to z początkiem 2006 roku jego występy rozczarowują. I moim zdaniem piłkarz pokroju Sola powinien jednk problemy osobiste zostawiać poza boiskiem.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2006, 15:51 przez RóżA, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Anglia”