Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 kwie 2006, 16:02

Zico luz - żadna wojna. :wink: Wiesz co do Giuseppe Favalliego powinnem napisać - cisza prasowa - ale coś mi mówi że te 10% wypali. W niego przypadku to nie był by transfer jak Seedorfa czy Pirlo który by przyniósł same plus wiec wiesz :roll: Ale pamietam gdy przychodził inny Giuseppe były gracz Lazio - mianowicie Pancaro. A potem było dobrze. Ba świetnie. Umowe miał krótką i pokazał się z dobrej strony. Miał swoje zasługi w wywalczeniu scudetto. Zreszta po transferze Bobo już mnie nic dosłownie nic nie zdziwi na rynku mercato :lol:

Czytałem ciekawy słowa kiedys Morattiego który mówił o tym że taka zamiana strony San Siro jest dla nie których piłkarzy potrzebna. Ale nie by zrobic na złośc jemu czy kibica ale bo kochają Mediolan :] A wiesz jeśli Favalli zarabie teraz ok 1,5 miliona w Interze to Milanu nie nie da nic wiece ba mniej i to o wiele. I nawet ja miał by zagrać 3 mecze w sezonie :wink: to luz - od tego tacy zawodnicy są by przed meczem LM z MU pokonali np. Reggine na San Siro :) Szkoda że Galliani nie walczy o Adriano ... Ricky pewnie wie co to trapi ale to nie był by odpowiedni sposób.

Wróć do „Włochy”