Tez mnie bawia te komentarze jakby Bayern kupowal jakiegoś amatora z trzeciej ligi lol.
Rynek dla atakujacych generalnie wyglada tak sobie na ten moment a kogo bys chcial nie kupic to rozmowy o pieniadzach zaczynaja sie od wysokich kwot. Ale to nic nowego.
Lepszy skrzydlowy niz to co Bayern wczesniej mial. Pytanie na ile bramkowo ostatni sezon byl przypadkiem a na ile nie. Bo z gry mysle spokojnie te dwa +- sezony da rade pograc na zblizonym poziomie.
My wg wczorajszych doniesien probowalismy go dwa razy przedluzyc ale sie nie zgodzil. Co mnie nie dziwi bo nie chcielismy az tak placic kolejnemu troche starszemu zawodnikowi (bo okolice 30stki to smierc hehe) a dla niego to ostatnia szansa na wiekszy kontrakt. Rok temu tez chcial odejsc co w sumie ma sens przy marudzeniu jego ojca w mediach.
Pytanie co z tym zrobimy. Jak zeszly sezon pod wzgledem transferow do klubu to byla padaka tak w druga strone idzie nam swietnie. Prawie 200 baniek juz uzbieralismy z tego co widzę a mamy do sprzedania jeszcze troche.
Atak wymaga jeszcze kilku poprawek ale obrona tez. Gomez juz wrócił do domu z minor achilles issue choc ja zastanawiam sie czy achilles przypadkiem nigdy nie jest minor. Ja to jeszcze mam nadzieje ze nam druzyny nie beda przebiegac srodkiem pola bez problemow jak to bywalo ale to raczej odbedzie sie juz treningiem a nie transferami.