Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 28 kwie 2006, 18:40

Lukaz pisze:myślę że w finale PUEFA na początku meczu możemy zobaczyć zachowawczą grę obu druzyn ale jakikolwiek błąd i strata bramki znów może spowodować że mecz będzie niezwykle emocjonujący, szczególnie gdy to Middlesbrough ma odrabiać straty
tak smao byłoby w półfinłach LM, gdyby po czyims błedzie doszło do straty bramki - druzyna musiałaby zaatakowac - i mecz zrobiłby sie bardziej emocjonujący - zresztą Arsenal miał bramke przewgi - wiec Villarreal atakowało - a że Kanonierzy się lepiej bronią niż Steaua - wybacz :D
dla mnie nie musi byc goli, piszesz, że o gole najbardziej chodzi - mnie najbardziej chodiz o emocje. Czasem moga paść 4 bramki - a mecz jest nudny [np, po stałych fragmentach] a mecze w LM pokzały, ze jak jest 0:0 to widowisko może być ciekawe i co wazniejsze emocjonujące.. Oczywiście nic nie ujmuję wczorajszemu meczowi, Steauy, który był az za nadto emocjonujący :P
Sero pisze: więc mamy dwa finały hiszpańsko-angielskie co nie znaczy, że te ligi są najsilniejsze
własnie, ze tak - pan jacek Kurowski tak powiedział :D
Martinho pisze:Middlesbrough to zespol podobny do reprezentacji Ekwadoru : na wyjazdach graja przecietnie a u siebie bardzo dobrze i ciezko jest przeciwnikom pokonac Anglikow na ich terenie...
ale Boro nie ma stadionu na wysokosci prawie 3 tys. metrów :D
Martinho pisze:Oczywiscie kazdy szanujacy sie kibic wie ze najlepsza liga jest Serie A a najlepszym zespolem Inter Mediolan
a najwiekszym jajcarzem Mrtinho

Wróć do „Puchary Europejskie”