FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 28 kwie 2006, 22:01

Dla mnie jesli chodzi o transfery to ciagle przewijaja sie te same nazwiska tzn. Lampard, Dani Alves, A.Cole, F. Aurelio, T.Henry, Gallas
Ostatnio pojawily sie plotki o Forlanie, Mertesackerze, Carvalho.
Dla mnie to z tej grupy to na wzmocnienie nadaja sie D.Alves - duzo by nas nie kosztowal bo jakas umowa byla zawarta w czasie wypozyczenia Savioli, a byc moze wymiana z doplata Sevilli?
Kolejnym wzmocnieniem bylby Aurelio- w miare mlody, ograny w PD oraz w europejskich pucharach, dostepny bez sumy odstepnego!
Na srodku postawilbym na Rodri, mlody powoli zyskujacy doswiadczenie a do tego nasz wychowanek....
Jesli chodzi o transfery bocznych obroncow to mamy takze 2 wychowankow na wypozyczeniu, ktorzy b.dobrze radza sobie czy to w Racingu(Damia) czy Malloce(Navarro) ale znajac Franka z wypozyczenia nie ma powrotu.
Co do pomocy to nikogo bym nie zakupi wymieniona grupa pilkarzy jest wystarczajaca a w rezerwach mamy kilka brylancikow jak Fran Merida czy Giovanni dos Santos....
Napad: Jesli odejdzie Henka co jest raczej przesadzone bedzie trzeba kogos zakupic, bo raczje w Maxim przestalem upatrywac kolejny wielki argentynski talent. Tylko pytanie kto? Henry czy Forlan. Ja nie jestem zwolennikiem zadnego z nich, w roli nowego nabytku ww tej formacji widzialbym chetnie Torresa, mlody, Hiszpan, ograny strzelajacy okolo 20 bramek na sezon w lidze. Problemem moze byc suma odstepnego... Innym bardzo dobrym wg. mnie kandydatem jest Nihat z Sociedad takze ograny w Europie i PD i majacy przed soba kilka lat gry a co najwazniejsze dostepny bez sumy odstepnego
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2006, 9:09 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”