Co do ustawienia linii pomocy to ja jestem za zestawieniem prezentowanym przez janiofcb. Deco - Xavi - Iniesta to coś wspaniałego. Andres może grać jako ten najbardziej cofnięty a w niektórych spotkaniach jego rolę może przejmować Edmilson. Ogólnie lajtowo bo jest sporo dobrych opcji i każdy będzie mógł w miarę często grać o ile rotacja wciąż będzie stosowana.
Wzmocnienia Barcy? Ciężko jest wzmocnić pierwszy skład. Raczej ławkę moża poprawić, ale to i tak niewiele. Oleguer na prawej oraz środek z Marquezem i Puyolem to dla mnie pewne zestawienie. Na lewej Gio albo Sylvinho - zależy od formy. Pomoc wiadomo. W ataku trzeba kogoś w miejsce Henki no i Maxiego raczej. Ewentualny transfer Henry'ego da nam praktycznie nieograniczone możliwości rotacji w ataku. Nie mniej jednak nie wiadomo czy ktoś jeszcze nie przyjdzie przypadkiem. Ja tam bym szukał środkowego obrońcy na ławkę rezerwowych. Z wypożyczenia niech wraca Damia i ogólnie fajnie. Tylko nie wiem co z Bellettim, ale raczej nie odejdzie po jednym słabym sezonie.
Torres? Ma mu taką jedną ciekawą teorię.
Aguero -> Atletico
Torres - Arsenal
Henry - Barcelona
PS: Nie wytykajcie mi błędów chociaż dzisiaj bo cały czas coś opijam i tak to się kręci