Gry...

Awatar użytkownika
Samuraj
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 190

Gry...

Post autor: Samuraj » 06 sie 2025, 19:00

Delpiero14 pisze:
06 sie 2025, 18:47
Skończył ktoś z was tutaj tego khazana? Zacząłem grać i szczerze mówiąc jestem mega rozczarowany. Model walki jest tragiczny, ta prędkość ataków i tempo uników jak w jakimś lords of the fallen. Mega niewygodna gra.
Mi się w Khazana grało bardzo dobrze, mechanicznie jeśli chodzi o walkę, to od czasu Sekiro nic bardziej mi się nie podobało. Może to kwestia adaptacji do stylu gry, bo Wuchang którego ogrywałeś oferował zupełnie inną dynamikę. Mi Khazan się bardzo podobał i nadal uważam, że to kandydat do GOTY tego roku. Wydaje mi się, że to ten przeskok z Wuchanga daje Ci takie odczucia, chyba lepszym wyborem było by ogranie DLC do Lies of P niż Khazan, bo on faktycznie różni się znacznie mechanicznie jeśli chodzi o walkę.
johny batonik pisze:
06 sie 2025, 12:34
Gdzie teraz polecacie kupić używaną konsolę? ps4 albo ps5. Będzie raczej więcej się kurzyć niż chodzić, ale rdr2 a w przyszlosci gta 6 bym kupił.
Pewnie OLX lub tym podobne (Vinted , allegro itp.) - Ale najlepiej z własnej miejscowości by móc sprawdzić sprzęt przed zakupem.

Wróć do „Hyde Park”