Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 29 kwie 2006, 20:10

fieldy pisze:Jest mi to ktoś w stanie wytłumaczyć ?
:witam: To jedziemy z tym koksem :D
Najpierw :pijemy: :smoke: :beer: potem :angry: ...i :heft:
fieldy pisze:bo chyba się diabły nie przestraszyły co ?
Widocznie się przestraszyli :haha:
fieldy pisze:Jeszcze było słychac buńczuczne wypowiedzi przed meczem [Rio] że Chelsea ziś się nie bedzie cieszyć z mistrzostwa, że powalcza o wygraną. A jak do meczu przychodzi to Joe Cole mija Rio jak juniora.
Bo od gadania nawet Rzymu nie zbudowano :wink: A co miał mówić, że jadą po jak najmniejszy wymiar kary? To jest sport i szum wokół każdego meczu jest potrzebny żeby produkt zwany Premiership dobrze się sprzedawał. Zawsze można usłyszeć jedno a później na własne oczy zobaczyć drugie i nie chodzi tu tylko o wynik meczu ale i choćby wystawianie rezerwowego składu czy nawet samo zaangażowanie (nie chodzi mi o mecz Chelsea - ManUtd). takiej drużynie jak Chelsea z taką przewagą jaką mieli trudno jest sie mobilizować na dużo słabszych rywali a co innego w przypadku utytułowanego rywala. Zresztą podobną sytuację mamy we Włoszech. Jak juz prawie wszyscy z zawodnikami włącznie myśleli że Juve zdobyło tytuł a tu taki zonk. GO Milan :!:
A Mourinho tym swoim prowokowaniem przez cały sezon pozwala wierzyć że jest w stanie tak nakręcić swój zespół przeciw jednemu z największych rywali - ManUtd który jest o wiele bardziej utytułowany i pragnie go w jakikolwiek sposób upokorzyć i udowodnić wyższość swojej koncepcji trenerskiej nad innym i bardziej uznanym menadzerem - Fergusonem. Prawdopodobne wmawianie zawodnikom że to ich znienawidzony rywal powoduje że gryzą oni murawę i robią wszystko aby zwyciężyć.

PS Przynajmniej próbowałem :wink:
Manumef pisze:Niech cieszą się jeszcze póki czas, bo Manchester United już ostro mobilizuje się do walki o mistrzostwo w następnym sezonie.
:roftl3: Taaak oczywiście, tak samo jak w ostatnich latach :rotfl2: Teraz też pewnie będą zapowiedzi wielkich wzmocnień i zmian w drużynie a pewnie wyjdzie jak ostatnio - zobaczymy praktycznie niezmieniony skład z małymi wzomcnieniami i tym samym trenerem :evil: który już kilkakrotnie był zmieniany na stanowisku.
Manumef pisze:Patrząc na kadrę Chelsea nie trudno odnieść wrażenia, że jest to zespół, który powinien wygrywać mecz za meczem.
I nawet po początkowych meczach można było odnieść wrażenie że Chelsea powinna wygrywać z każdym i wszędzie. Osobiście jestem troche zawiedziony ich grą w 2006 roku bo wg mnie stać ich na wiele więcej, mniej więcej na to co zapowiadał Mourinho.
Manumef pisze:Ciężko jest patrzeć na triumfującego Mourinho...
Ja tam wolę już tryumf Chelsea niż ManUtd :spoko:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2006, 20:14 przez Yukasz, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Anglia”