I liga

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6659

I liga

Post autor: Boromir » 17 sie 2025, 12:58

Również jestem niezadowolony, byli do ogrania, po pierwszej połowie mogło być spokojnie 3-0. Kilka wniosków na szybko:
- Becella przespał początek drugiej połowy gdzie widać było, że nie idzie i trzeba zmieniać. Ruszyło się dopiero w końcówce jak weszli nowi zawodnicy
- Torti fajny chłopak ale: w drugiej połowie oddychał rękawami i nie nadawał się do gry, wykończenie ma mocno średnie jak na sposób w jaki chcemy grać. Tak czułem, że ta akcja z ŁKS to nie był żaden spokój tylko odwrotnie, on się czuje niepewnie dlatego przyjmuje piłki w polu karnym. Szkoda trochę jeśli się w tym aspekcie nie poprawi
- Mazur fajny obrońca ale on tak... nie za dobrze broni :D On rozgrywa, strzela z wolnych, strzela karne ale jako obrońca to jest przeciętnie. Grić wygląda lepiej od niego w tym aspekcie a on wcześniej jako DM grał.
- Strózik fajny defensywny napastnik ale on w ogóle nie dostaje takich piłek z których mógłby coś strzelić. Wszystko tyłem do pola karnego. Ja rozumiem, że takie jest założenie trenera no ale ludzie, chłop haruje jak wół a nawet nie oddaje strzałów bo nie ma z czego. Ciężko go nawet rozliczać z sytuacji skoro żadnych nie miał.

Ogólnie nasza gra wygląda fajnie, jest szybko, jest kombinacyjnie, to się dobrze ogląda. Jeśli za tym pójdą punkty, jest jak najbardziej za.

W końcu niezły start sezonu.

Wróć do „Polska”