Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 19 sie 2025, 22:35

ja juz nie pamietam co bylo pierwsze, ale generalnie wiesc gminna niesie, ze ten powiedzial o checi odejscia przed poprzednim sezonem na co oni przystali, teraz sie jednak okazuje ze jednak nie przystali. jeszcze wczesniej bylo cos, ze obiecano mu nowy kontrakt, ale potem doszlo do przetasowan na stanowisku dyra sportowego i nikt za bardzo nie chcial do tego wracac. tak mi sie wydaje ale chetnie dam sie poprawic.

generalnie typowe zachowanie pilkarza co chce odejsc ale podpisal tez troche przydlugi kontrakt. choc tez ciezko powiedziec co tam sie wlasciciwie dzieje, dziennikarze nufc nie maja za specjalnie dobrego okresu za soba, zaczelo sie od zdecydowanie nie na sprzedaz, potem jakies kwoty ktorych raczej nikt nigdy nie zaplaci, potem ze jednak musza kogos kupic zanim go sprzedadza, kto go wie na tym etapie. ja mysle ze klub tzn. eddie i pilkarze by sie go chetnie pozbyli, ale niekoniecznie wlasciciele chca na to przystac. przy tym tez nie jestem pewien, bo jakas relacja miedzy naszymi a pifem jest to moze obeszloby sie bez pajacowania.

nie wiem jak to sie skonczy ale chcialbym zebysmy sie juz kims wzmocnili z przodu.

Wróć do „Anglia”