FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 30 kwie 2006, 19:51

Ostatnie mecze w lidze wydaja mi sie ze sa grane od tak sobie. Barca albo inaczej nie wszystcy zawodnicy daja z siebie wszystko i nie sa na maxa skoncentrowani. Samuel chyba po nie udanym PNA troche sie wypalil tak jakby cos stracil. Skutecznoscia tez od tego momentu nie grzeszy, szkoda bo moze przytrafic sie mu to co w zeszlym sezonie a to moze go podlamac. Inna sprawa ze w przeciagu 2 sezonow w Barcelonie jest on najlepszym napastnikiem w PD, bo ani Forlan ani Villa nie moga sie pochwalic taka zdobycza. Cieszy mnie fakt ze do wysokiej dyspozycji wrocil Valdes, mam nadzieje ze zgarnie 2 raz nagrode Zamory.
Co do poworotu Xaviego to chyba gdyby wczoraj go Frank nie wposcil to trybuny by wybuchly, cala 2 polowe praktycznie skandowano Xavi....
Wszedl na kilka minut ale i tak pokazal od czego jest w tej druzynie spokoj, odbior, dokladne podania w srodku. Ciekawi mnie to czy Frank da mu szanse w tym sezonie zagrac 90 minut, przydaloby sie to w kontekscie Mundialu. Mam nadzieje ze zalapia obaj tzn. Iniesta i Xavi byloby milo gdybyh tak doceniono nasza pomoc...

Wróć do „Hiszpania”