Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 maja 2006, 1:45

robur pisze:z tego co napisał Kendo i co widziałem na onecie to Lippi nie powołał nikogo z Romy (Tottiego także nie ma) - moim zdaniem tacy zawodnicy jak wspomniany Totti, Perrotta czy De Rossi powinni się tam znalezc...

Robur własnie o nich myślalem pisząc 3 - 4 :wink: Ale Roma i Inter graja w finale Coppa Italia :) A Francesco Totti dopiero wraca do treningów z pełnym obciażeniem także wiesz :wink: na Mundial będzie gotowy :!: Ba będzie grał pierwsze skrzypce Azzurich :)

robur pisze:dziwne trochę to Twoje ustawienie Zaza...
na prawej obronie będzie Zaccardo a nie Oddo (wiem, wiem Milan go chce )
No jak 4 - 3 - 1 - 2 ? tak grali już Totti za plecami napadu jak Kaka w Milanie :] A Oddo ? nie chodziło o rossonerich a o to ja w tym sezonie ba od dwóch/ trzech sezonów Massimo gra swoje - równo i stutecznie :) Jak Lippi nie powoła Pancciego to tylko Oddo na prawej. Zaccadro i Grosso/Pasqual w obrodzie. Jako alternatywy dla Oddo i Zambrotty.
robur pisze:nie ma lewego pomocnika bo ja Tottiego nie widzę w tej roli - Gilardino ostatnio słabiej gra więc Inzaghi w jego miejsce
Lewa pomoc to w tym ustawianiu Gattuso ewetualnie De Rossi może grać. I spelniać też zadania defensywne. Totti za napdaem a Mauro Camoranesi z prawej. W tym ustawieniu obroncy są "wachadłowi" wiec I Oddo i Zambrotta na flankach maja swoja przestrzen .. jak Doniu :lol: hehhe

Wróć do „Włochy”