AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 maja 2006, 2:08

gilardino11 pisze:Cieszy chyba wszytskich powrót do dobrej formy Jankulovskiego i wydaje się że mamy lewego obrońce na nowy sezon(choć z livorno grał na lewej pomocy)

A z Messina jak grał ? też w pomocy :roll: zmieny wtedy wymusiły co prawda zmiany taktyczne bo Seedorf przeszedł na środek a Marek wszedł w jego miejsce. Wszedł i strzelił gola w najlepszym momencie jakim mógł strzelić :) To mnie właśnie dziwi że Ancelotti stawia go w pomocy. Co prawda trudno powiedzieć "stawia" bo zagrał raptem 2 całe mecz - no prawie. Ale bramka go odblokowała na maxa. Dziś [wczoraj :P] zagrał świetnie. Wrzuta na noge Pippo lewa noga w biedu nie trzeba szukać prawej jak kto nie którzy maja. Wiesz Gilardino kiedy Czech może przekonać do siebie Pacynke jesli chodzi o linie onrony ? na MŚ :] Bo w każde gra w obronie, a pamietajmy że Udinese za Spallettiego grało systemem 3-5-2 i Czech był typowym skrzydłowym. Karny nie odgwizdany po jego strzela z wolnego i zaganiu reką. Potem kilka ładnych akcji na obieg z Sergio czy wymian z Rui'm. Wrzuty. W drugiej połowie Amelia jakimś cudem wybronił jego bombe :) Będzie dobrze. Nadal nie pokazał za wiele bo może znacznie wiecej ale już odrzył w 100% po kontuzji.

Oby Sandro szybko wrócił do zdrowie bo dziś Jaap po tym upadku nabawił sie urazu. Lippi powołał Neste wiec musi byc dobrze. Choć podobnie sądziłem jak Carletto zabrał go na Camp Nou.

Aha mówiłem że Dida potrzebuje rewalizacji :!: Tylko się pojawiły informacje że 25 milionów plus Abbiati za Buffona i prosze jak gra. Strzał Lucarelliego był max kąśliwy a wyciągna sie i wybronił. Na Camp Nou zamkną co nie którym usta :roll: A dziś na przeciw Didy kolejny bramkarz łaczony z Milanem to też mogło podziałać na Nelsona :wink:

Wróć do „Włochy”