Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 01 maja 2006, 9:09

(L)egionista pisze:Wisła przegrała z Koroną a Legia wygrała więc...
Więc co ? To nic nie znaczy, wierz mi ;) Zagłebie wygrało z Płockiem 2:0, a po 3 dniach przegrało 2:3, ciekawe nie ;)

Dobra co do meczu:
Generalnie jak oglądałem pierwsze 15 minut meczu, to bardziej słyszalem doping dla Legii, niz dla Korony :P
Jako, że miałem małą impreze, to mecz oglądałem fragmentami, widząc tylko pierwszą bramkę dla Korony i wynik 2-0 w 46 minucie, a potem już nie miałem czasu, ani możliwości oglądania, więc wracając do domu i dowiadując się iż wynik końcowy brzmi 2-2, moja radość, która i tak była ogromna zwiekszyla sie jeszcze bardziej :]
Na początku, patrząc na ustawienie strasznie się zdziwiłem widząc Karwana, na boisku i Rogera w ataku(chociaż jak czas pokazał, ustawienie pokazane przez C+ nie było zgodne z tym na boisku, gdzie był tylko jeden napastnik ;) ), cieszyłem się że Włodar na ławce siedział :] A jak widać, Włodarczyk to świetny rezerwowy. Drugi raz w tej rundzie wchodzi z ławki i drugi raz strzela bramke ;)
Przewaga nad Wisłą zmalała do 5 pkt. ale myśle że na 3 kolejki przed końcem to i tak dużo :) Legia Mistrz :-D

Wróć do „Polska”