Polacy na świecie

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 722

Polacy na świecie

Post autor: BadBoy » 28 sie 2025, 2:40

johny batonik pisze:
28 sie 2025, 1:15
BadBoy pisze:
28 sie 2025, 0:56
Czemu Ty [k****] jeszcze nie pracujesz jako scout/menager? Widzisz więcej od gości którzy dostają za to kupe hajsu, a tylko wymądrzasz się tu na forum. Jakbyś to połączył z funkcją polityczną to chłopie jesteś ustawiony na pokolenia w przód 🙃
Arsenal kupił Kiwiora, Kiwior nie sprawdził się w klubie i zostaje sprzedany, czyli transfer i przewidywania skautów Arsenalu były złe

Użytkownik johny batonik czyli ja, stwierdza, że Kiwior jest słaby nawet jako rezerwowy i do tej pory nie można go nazwać nawet solidnym piłkarzem

Użyszkodnik BadBoy ironizuje, że znam się lepiej niż skauci. A jak Milan kupował Emersona Royala to też pisząc, że on jest słaby, nie mogłem tak pisać bo jestem tylko zwykłym szarym Polakiem, a skauci Milanu są nieomylni?

Weź rozbieg kolego i walnij w ścianę
Odpowiem dosadnie bo mongołom inaczej się nie da. Po pierwsze Arsenal kupił potencjał i zarobił na nim jakieś 10 mln euro. Jeżeli dla Ciebie gra w Aresnalu czy byłym zdobywcy LM i najlepszym klubie w historii Portugalii (chyba, nie sprawdzałem) jest niczym to elo. Ale takie głąby jak Ty tego nie potrafią zrozumieć. A po drugie czy Ty chłopie widzisz tylko słabych i zajebistych? Aż się [k****] boję zapytać co myślisz o ludziach którzy są zwykłymi pracownikami i wykonują swój zawód na tyle na ile ich stać 🙃 nie wiem czemu ale podejrzewam że sam jesteś takim pracownikiem 🤔

Wróć do „Piłka nożna na świecie”