Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 maja 2006, 15:45

dzieciol31 pisze:o to raczej mozesz byc pewny ze nie powola Panucciego...a szkoda..w koncu gra chyba lepiej niz Oddo i Zaccardo...

A wiesz że na Lippi bardzo dużo presja wywołali kibic i prasa z powołaniem dla Inzaghiego. Trwała debata narodowa czemu nie Pippo ? wraca gra strzal :) Podobnie było z Panuccim ale tu każdy wie o co chodzi :roll: Czy gra lepiej niz Oddo ? hmm tego nie jestem w stanie powiedzieć. Ale jestem pewnien że jak by powołał jeszcze jego to ta defensywa Azzurich była by nie do "przejścia" A flanki spałniały by role skrzydeł jak nic :)

Przeciesz mają tylu graczy że hoho w defensywe i to jakich ? Zambrotta, Nesta, Cannavro, Oddo, Materazzi, Barzagli, Pasqual, Gamberini, Zaccardo, Grosso, Bonera. ... i jeszcze jak by sie przekonał do Panucciego.

Co do napdaku to może i racje w trio Toni Totti Gila. Ale zauważcie że Pippo jest "swierzy" Gila grał w każdym meczu prawie. Teraz Ancelotti mają pewnie tez na myśli mundial nie wystawia go od początku. Także to tez ma wpływ by nie jechał tam "zajechany" A np. Luca Toni gra w każdym meczu Violi !

Grosso ? Perrotta ? Grosso chyba nabawił sie urazu :? A Simone ? no przeciesz nie powoływał graczy Romy mi. dla tego bo Coppa. Ja sadze że może znaleśc sie dla niego miejsce w kadrze. Zwłaszcza po tym co pokazał pod nie obecnośc Francesco - gdy grał na takiej "nowej" dla siebie pozycji :]

Wróć do „Włochy”