Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 maja 2006, 17:22

dzieciol31 pisze:z reszta jak to Totti powiedzial w jednym z wywiadow...Cassano jest teraz Hiszpanem...Wlochem cudzoziemcem i nie jest czescia Wloskiego futbolu:)

Wiem widziałem ten wywiad w TV i na Waszej stronie :) Ciekawe jak się Cassano czuł gdy to widział. A pewnie widział :wink: Wystarczy popatrzec na ta kadre podana wczoraj przez Lippiego. Cała siła Calcio. Jeszcze dojdzie do tego [a to wielce prawdopodobne] ze na mundial pojadą sami gracz serie A :]

dzieciol31 pisze:hmmm ja raczej o Toniego i Tottiego sie nie boje... (...)
Dla tego i tak i nie :wink: bo z jednej strony jest co to napisałem wcześniej a z drugiej to co piszesz. Że i Toni i Totti to piłkarze na których presja nie jest czymś nowym i uciążliwym. I nawet tego typu hasło: "Cała Italia wierzy w Ciebie " nie przeszkodza Francesco - oby tylko był w formie to Azzuri moga wiele ugrać. W sumie coś w tym jest co piszesz że po sezonie w Palermo wielu twierdziło że Luca to typowy "jednosezonowiec" i zak rok wniknie w ligowa mucke będąc tylko w czołówce strzelcow. A teraz jest jak widzimy. Dla niego te MŚ to cos wyjądkowego. Ma już swoje lata a tu szansa jaka może się nie powtórzyć.

Sądze że podobnie może być z Tavano. Też snajper "z nikąd" a już zaczynają sie debaty jak zagra za rok :wink: Choć to też zależy od taktyki zespołu w którym gra.

Wróć do „Włochy”