FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 01 maja 2006, 18:54

Tak do konca nie jestem przekonany czy Henk odejdzie po sezonie z Barcelony, odrzucil o wiele lepsza propozycje z PSV, druzyny ktora jest mistrzem i napewno zagra w kolejnej edycji LM. Dlatego jesli jego wybor padnie na Ajax to troche mnie to zdziwi, choc zespol ten ma ogromny potencjal i tradycje. Tylko czy Henk dostanie taka paczke jaka obecnie jest w Ajaxie, duzo sie mowi o odejsciu Anastasiou, Charisteeasa(choc oni sa i tak nie potrzebni) Maxwella, Trabelsiego... Wielu chetnych obserwuje Heitinge, Grygere, Sneijdera, Babela, Maduro, Urby'ego i w koncu Huntelaara... wzmocnienie jesli tak mozna okreslic to jest zapowiadane tylko narazie jedno...Jaap Stam. Wiec jesli Henk ma objac Ajax pewnie potrzebowal zapewnienia ze w/w zawodnicy zostana a przynajmniej wiekszosc z nich co bedzie bardzo trudne do spelnienia....
Inna sprawa ze Henk patrzac obiektywnie nalezy do osob ktore znajduja sie caly czas w cieniu innych ludzi, uwazani sa za wielkich fachowcow ale niekiedy gdy przychodzi do prowadzenia samodzielnie wielkiego zespolu poprostu im to nie zawsze wychodzi (przykl. Queiroza), oczywiscie ja zycze mu jesli odejdzie wielkich sukcesow.
Ale patrzac ze strony Barcelony i jej dobra to lepiej zeby zostal i dalej pomagal Frankowi, ale ze strony samego zainteresowanego i jego ambicji a takie ma napewno to lepiej zeby odszedl i sie sprawdzil w dobrym klubie organizujac wszystko samemu....
Ostatnio zmieniony 01 maja 2006, 19:43 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”