AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 maja 2006, 16:52

Czeher czytając co dzienie plotki może to inaczej odebrać. Pasqual to "kąsek mercato" ale jego Prandelli może raz dwa zastąpić. Może Bonera w końcu były podopieczny. Kto jak kto ale Cesare chyba najlepiej by wprowadził równowage. :wink: Ja miałem bardzie na myśli Freya, Fiore, Brocchiego czy tych innych gracz 50% karty. A jest ich chyba z 3 [?]. Oczywiście nikt nie uważa że Viola ich nie wykupi ale wiesz ploty muszą być :P

Podobnie jak w przypadku Romy. Ale tu bardzie mam na myśli oferty wielkich ...
czeher pisze:Poza tym mysle ze po kilku oknach spekulacji w tym sezonie "wreszcie" odejdzie Chivu

Chyba jednak nie :p Bo gdyby tak było to zrobił by to po gorszym sezonie w wykonaniu Romy. Miał okazje przeciesz nie jest tajemnica że Milan dawał za Rumuna blisko 22 miliony, Inter 20 a Roma wont i basta ! :P Teraz ma jasna sytuacje że Spelletti może poprowadzic Rome. Jeśli ktoś by odszedł za siano z tych porządnych to najszybciej Mexes ... a to dla tego ze Roma mimo poczatkowych nie powodzień z nim może się "odkuć" na maxa :!: I mimo kłopotów wyjśc na plus.

Ja sądze podobnie - że LM to magnez to oczywiste ale Franscesco Totti to też magnes Romy :!: reszta zobaczycie w mercato. Kilka Włochów zasili Roma :) Bo Totti to Totti zawsze :]

Wróć do „Włochy”