Serie A 2025/2026

Awatar użytkownika
fekalia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 527

Serie A 2025/2026

Post autor: fekalia » 11 wrz 2025, 11:23

DDK pisze:
11 wrz 2025, 9:37
Nie, może kupić tylko posiadasz jakieś karty kibica Lazio i można na taką kartę kupić dla 4 osób. Jak wpisuje dane naszej czwórki to odrzuca. Jak tego posiadacza karty + 3 osób od nas to przechodzi ale głupio iść w 3, jak lecimy w 4.

Jeszcze znalazłem, że można przepisać dane na inną osobę, ale dzisiaj ma kumpel poszukać czy może to być właśnie ten posiadasz karty. Jak tak to kupujemy.
Byłem teraz w ciągu 2 sezonów na ok 10 meczach Serie A (różne klubu, różne stadiony) i zawsze udawało kupować się bez kart. Karty były potrzebne dla wybranych sektorów lub w przedsprzedaży (udało mi się nawet załadować stronę z kupnem biletu na półfinał Inter-Barcelona, ale niestety nie znalazłem nikogo kto by mógł się zdecydować od ręki, więc musiałem zamknąć, potem z ciekawości wchodziłem i byłem 40 czy 50 tysięczny w kolejce). Nie wiem jaki jest Twój budżet na tę zabawę, a biletów jest już bardzo mało, ale wszedłem na trybunę główną, wypełniłem dane i przeskoczyłem do strony płatnością za bilet - co prawda bilet za 150e... . Niemniej da się.

Obrazek

Wróć do „Włochy”